galbar 367 #1 Napisano 3 Luty Witajcie! 🦇 W dniu dzisiejszym zmieniliśmy wygląd lewego górnego rogu forum 🧐 nietoperki odleciały na dobre, a napis, który znajdował się nad nimi również zniknął... w miejscu tym pojawiło się natomiast logo sieci autorstwa @3majsie1995! Logo utrzymane w kolorystyce forum (czerń i błękit), w kształcie bataranga, z wyróżniającą się na środku postacią Batmana wokół którego znajdziemy modele CT (po lewej) oraz Terro (po prawej). Znajdziemy tam także całą masę charakterów znanych z komiksów, gier czy filmów o Batmanie. Poniżej przedstawiam tą grafikę w nieco większym rozmiarze: Oczywiście po kliknięciu na logo zostajemy przekierowani na stronę główną forum. Zachęcam do wyrażania swoich opinii na temat loga, a także proponowania ewentualnych zmian w tej materii, co oczywiście bierzemy pod uwagę i jesteśmy na to jak najbardziej otwarci! 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poniacz 227 #2 Napisano 3 Luty Logo samo w sobie fajniusie, lecz niestety średnio pasuje do stylistyki forum, bo jest za bardzo cukierkowe i napis kompletnie nie pasuje. Wystarczy, że się lekko przerobi i gitara. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joziu 204 #3 Napisano 3 Luty Zgadzam się po części z poniaczem - logo jest zbyt cukierkowe tzn. według mnie ilość postaci w "nietoperzu", nieestetycznie wyglądają też nogi CT i T, które wychodzą poza "nietoperza". Co do napisu "batcave.pro" czcionka również mogła by być nieco lepsza. Do reszty nie mam się o co przyczepiać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3majsie1995 108 #4 Napisano 5 Luty Coś tu za cicho ;/ Mi ogółem praca się podoba, tyle że bardziej do tego forum, pasowałaby (według mnie) wersja bez niebieskiego w kątach, no i ten napis co nie daję mi spokoju... Co o tym sądzicie, bardzo chętnie mogę zasugerować się czyimś zdaniem i dokonać małych poprawek ^.^ @joziu oraz @poniacz, tak jak mówiłem zgadzam się z wami. Co więcej też widzicie problem czcionki, dlatego też każdy kto podeśle tu swoją czcionkę która według niego lepiej pasuje może zostać nagrodzony ^.^ Oczywiście nagroda będzie tylko dla jednej osoby, nie muszę chyba tłumaczyć zasad... Ja będę każdą sprawdzał i podmieniał, a Galbar wybierze jedną, tą najlepszą... Dzięki wielkie za pomoc :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodar 155 #5 Napisano 5 Luty Ja osobiście uważam że to logo jest zbyt skomplikowane i ma zbyt wiele elementów graficznych 😄 Zdecydowanie bardziej wolę proste loga (fan prostoty xD). Jednakże to tylko moja opinia, każdy ma inny gust 😛 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3majsie1995 108 #6 Napisano 5 Luty Lodar to ja ci pokaże jakie były proponowane... I skończywszy na obecnym ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poniacz 227 #7 Napisano 5 Luty Pierwsze i ostatnie KOZACKIE 😄 Co do tych czcionek co tam na górze pisałeś to ja ogólnie mam bardzo słabe więc nic ciekawego ci nie podeśle, ale osobiście uważam, że bez żadnych napisów byłoby lepiej 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodar 155 #8 Napisano 5 Luty @3majsie1995 dla mnie nadal wszystkie zbyt skomplikowane xD Ja bym widział coś takiego, co gracz mógł by sobie narysować w zeszycie z nudów na lekcji. To raczej jest zbyt skomplikowane na cos takiego xd Wpisz sobie w google "logo" i zobacz wyniki. W 90% przypadków są to proste obrazki symbolizujące lub nawiązujące do tematu działalności które reprezentują. Są oczywiście bardziej skomplikowane loga, ale nadal są prostsze od naszego w moim odczuciu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3majsie1995 108 #9 Napisano 5 Luty (edytowane) Dobra, zrobię coś w grafice rastrowej... Namaluję coś w ollustratorze :) @poniacz napis jest wymagany przez Galbara. Edytowane 5 Luty przez 3majsie1995 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NyuK 68 #10 Napisano 5 Luty @3majsie1995 Odnosząc się do twoich grafik: 1. Najbardziej mi się spodobała spośród podanych przez Ciebie prac, aczkolwiek nie pasowałoby to kolorystycznie do forum, dlatego postanowiłem zrobić wersję z bardziej odpowiednimi kolorami 😄 Wygląda to tak: (zdjęcię pomniejszone, by nie zajmowało całego miejsca w poście 😛 ) 2. Ta praca z kolei najmniej mnie urzekła. Nie wiem dlaczego, lecz wydaję mi się, że to przez jaskrawość. Nie jest to żaden HEJT w Twoją stronę, tylko po prostu jakoś mi się nie podoba 😄 3. Tutaj jedynym minusem jest to, że gdybyśmy dodali ową grafikę na forum, to w ogóle nie byłaby ona widoczna. W celu możliwości przekonania się jakby to wyglądało w praktycę, podmieniłem grafiki na stronie głównej wykorzystując "Zbadaj element" Jak widać (a może nie 😄) nie wygląda to za dobrze. Czarne na czarnym tle nie daje dobrych efektów. Tak więc reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji. Warto porobić coś z tą pierwszą grafiką, gdyż może przynieść to owocne skutki 😄 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach